Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Blue Jeans – Fata în blugi (1975)

Urmărește filmul Blue Jeans – Fata în blugi (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, 1975 . Filmul online Blue Jeans – Fata în blugi (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 166

Categoria: Dramă, 1975

Regizor: Mario Imperoli

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Mario Imperoli, Piero Regnoli

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:47

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Danielei (Gloria Guida), o tânără de 17 ani, îi place să hoinărească pe străzi, fiind poreclită “Blue Jeans”. Arestată fiind, declară că este fiica Dr.lui Carlo Anselmi (Paolo Carlini), un restaurator bogat, separat de mai mulţi ani, de femeia care, ar fi mama lui Daniela. Încredințată de Poliție tatălui, fata va face ravagii în casa lui, din cauza comportamentului dezinhibant şi provocator. Dar, Daniela are un plan clar în minte: să-şi însuşească, fără probleme, bogăţiile lui Carlo Anselmi, fiind ajutată în acest sens, de Ștefan, complicele ei, care este binevenit în casă, pretinzând a fi un elev mut. Planul este, ca cei doi tineri, să-l omoare, pe Dr. Carlo Anselmi. Dar, atunci când să treacă la fapte, Daniela…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: