Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Brannigan - Inspectorul Brannigan (1975)

Urmărește filmul Brannigan - Inspectorul Brannigan (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Comedie, Crimă, 1975 . Filmul online Brannigan - Inspectorul Brannigan (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 318

Categoria: Acţiune, Comedie, Crimă, 1975

Regizor: Douglas Hickox

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Christopher Trumbo, William W. Norton, Michael Butler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:18

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.2

Jim Brannigan este trimis la Londra să aducă acasă un gangster american, Ben Larkin, care își așteaptă extrădarea. Dar inspectorul ajunge în momemtul în care Larkin este răpit și încearcă să-l recupereze după legile poliției americane, însă detectivul Charles Swann îi atrage atenția că metodele de la Chicago nu se pot aplica în Marea Britanie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: