Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Bridge over the Elbe (Quel maledetto ponte sull'Elba) - Acel pod blestemat peste Elba (1969)

Urmărește filmul Bridge over the Elbe (Quel maledetto ponte sull'Elba) - Acel pod blestemat peste Elba (1969) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Război, 1969 . Filmul online Bridge over the Elbe (Quel maledetto ponte sull'Elba) - Acel pod blestemat peste Elba (1969) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 139

Categoria: Dramă, Război, 1969

Regizor: León Klimovsky

Data Adaugari: 07/07/2021

Scenariști: Adriano Bolzoni, Lou Carrigan, Antonio Fos

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:53

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,2

În 1945, Germania nazistă se confruntă cu ultimele zile ale războiului.Trupele americane și sovietice avansează rapid și, pentru a împiedica Armata Roșie să împingă frontul prea mult spre vest, armata americană ordonă sergentului Richard să arunce in aer podul de peste Elba, care este păzit de soldați germani..
Cu o echipă de doar cinci bărbați disponibili, sarcina nu va fi ușor de realizat.Campania costă viețile aproape tuturor oamenilor săi, dar numai dupa jertfa eroică a lui Erika, o tânăra deținută poloneză, podul este aruncat în aer.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: