Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Brutti, sporchi e cattivi (Ugly, Dirty and Bad) - Urâți, murdari și răi (1976)

Urmărește filmul Brutti, sporchi e cattivi (Ugly, Dirty and Bad) - Urâți, murdari și răi (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1976 . Filmul online Brutti, sporchi e cattivi (Ugly, Dirty and Bad) - Urâți, murdari și răi (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 55

Categoria: Comedie, Dramă, 1976

Regizor: Ettore Scola

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Ruggero Maccari , Ettore Scola(story)

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:55:49

Claritate: HDRip 720p

Premii: Un premiu şi o nominalizare Cannes,1 nominalizare Silver Ribbon

IMDb: 7,8

Giacinto locuiește cu soția sa, cei zece copii și diverși alți membri ai familiei într-o baracă pe dealurile Romei. Cu ceva timp în urmă el și-a pierdut ochiul stâng la locul de muncă, și a luat o sumă consistentă de bani de la compania de asigurări, pe care îi ține ascunși de restul familiei. Toată viața lui se bazează acum pe apărarea banilor, în timp ce restul familiei încearcă să-l omoare…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: