Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Buffalo Bill and the Indians, or Sitting Bull's History Lesson - Buffalo Bill și indienii (1976)

Urmărește filmul Buffalo Bill and the Indians, or Sitting Bull's History Lesson - Buffalo Bill și indienii (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Western, Premieră, 1976 . Filmul online Buffalo Bill and the Indians, or Sitting Bull's History Lesson - Buffalo Bill și indienii (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 147

Categoria: Comedie, Western, Premieră, 1976

Regizor: Robert Altman

Data Adaugari: 28/06/2021

Scenariști: Arthur Kopit , Alan Rudolph , Robert Altman

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:03:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu Berlin International Film Festival

IMDb: 6.1

„Demoland mitul eroului, viziunea fragmentara a lui Altman despre cel mai faimos dintre spectacolele dedicate Vestului Salbatic ne capteaza prin umorul sau brusc. Vechea idee despre salvatorul care ii face bine salbaticului este necontenit denuntata prin insusi modul in care a fost conceput personajul lui Buffalo Bill, un erou adevarat chinuit de indoieli si ajuns actor, si care trateaza afaceri cu un mare sef indian, Sitting Bull.” – Gordon Gow – 1976 (Films and Filming)

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: