Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Burnt Offerings - Balada Macabră (1976)

Urmărește filmul Burnt Offerings - Balada Macabră (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, Mister, Thriller, 1976 . Filmul online Burnt Offerings - Balada Macabră (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 106

Categoria: Horror, Mister, Thriller, 1976

Regizor: Dan Curtis

Data Adaugari: 03/07/2021

Scenariști: Dan Curtis, William F. Nolan

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:56:02

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,3 premii Golden Scroll,3 premii Sitges - Catalonian International Film Festival

IMDb: 6,5

Familia Ben si Marian Rolf isi va petrece vacanta intr-o imensa casa de stil victorian, impreuna cu fiul lor Davey si matusa lui Ben, Elizabeth. Proprietarii, Roz si Arnold Allardyce, nu le-au cerut bani pentru sedere, ci doar sa aiba grija de batrana lor mama, doamna Allardyce.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: