Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

Profit every 10 minutes!

Calde labbra (The French Governess) - Buze Fierbinți (1976)

Urmărește filmul Calde labbra (The French Governess) - Buze Fierbinți (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate VHSRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, Premieră, 1976 . Filmul online Calde labbra (The French Governess) - Buze Fierbinți (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 205

Categoria: Dramă, Erotic, Premieră, 1976

Regizor: Demofilo Fidani

Data Adaugari: 19/07/2021

Scenariști: Otello Cocchi , Demofilo Fidani , Marco Gherardi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:10:34

Claritate: VHSRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.8

Francesca este o femeie tulburata de șaisprezece ani care trăiește cu mama ei, cu care are o relație foarte conflictuală. Cu puțin înainte de Crăciun, trebuie să plece într-o călătorie de afaceri și îi încredințează o tânără profesoară de limba franceză, pe nume Lise. După neîncrederea reciprocă inițială, relația dintre cele doua devine din ce în ce mai intimă. Cu toate acestea, într-o zi, Francesca primește o vizită a prietenei sale Monica, iar aceasta începe să-și petreacă tot timpul liber cu ea și acest lucru stârnește gelozia Lisei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: