Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Call of the Wild - Chemarea străbunilor (1935)

Urmărește filmul Call of the Wild - Chemarea străbunilor (1935) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Dramă, Romantic, Western, 1935 . Filmul online Call of the Wild - Chemarea străbunilor (1935) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 892

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, Romantic, Western, 1935

Regizor: William A. Wellman

Data Adaugari: 09/02/2019

Scenariști: Gene Fowler, Leonard Praskins

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:42

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,8

Jack Thornton are un teren aurifer în Yukon, Alaska şi mai are şi noroc la cărţi. Astfel că la un joc de cărţi va câştiga cu mult mai mult decât îi trebui, însă norocul i se va schimba atunci când îl va cumpăra pe Buck, un câine de sanie, pe jumătate lup, din dorinţa de a-l salva de gloanţele neiertătoare ale unui englez, şi el în drum spre Yukon. Pe drum, problemele însă nu vor întârzia să apară, mai ales atunci când în scena mai apare şi o femeie, pe care Jack o va salva de la moarte.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: