Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Cape Fear - Promontoriul groazei (1962)

Urmărește filmul Cape Fear - Promontoriul groazei (1962) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, Thriller, 1962 . Filmul online Cape Fear - Promontoriul groazei (1962) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 111

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1962

Regizor: J. Lee Thompson

Data Adaugari: 30/05/2021

Scenariști: James R. Webb

Uploader: romanialove08

Durată Film: 01:45:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 7,7

"Cape Fear" este ecranizarea cartii lui John D. MacDonald intitulata "The Executioners". Viata avocatului Sam Bowden si a familiei sale devine un cosmar din clipa in care Max Cady e pus in libertate dupa executarea unei pedepse de opt ani de inchisoare, pentru viol si atac la persoana. Dirijand o meticuloasa campanie de terorizare si folosindu-se de cunostintele de drept acumulate in inchisoare, Cady se apropie intai de sotia avocatului, Peggy, si de fiica acestora, adolescenta Nancy, in timp ce Sam apeleaza la autoritati si apoi la un prieten, detectiv particular, incercand sa scape de psihopat, iar hartuirea ia forme de cosmar...Muzica lui Bernard Herrman din 1962 a fost prelucrata de Elmer Bernstein si folosita in remake-ul din 1991. Foarte interesant este ca protagonistii acestui film - Robert Mitchum si Gregory Peck - detin cate un rol episodic in filmul lui Scorsese.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: