Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Carmina Burana (1975)

Urmărește filmul Carmina Burana (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Muzical, Premieră, 1975 . Filmul online Carmina Burana (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 158

Categoria: Dramă, Muzical, Premieră, 1975

Regizor: Jean-Pierre Ponnelle

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Jean-Pierre Ponnelle , Jean-Louis Martinoty

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:02:24

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.5

Carmina Burana este o cantată compusă în 1935 și 1936 de Carl Orff, bazată pe 24 de poezii din colecția medievală Carmina Burana. Titlul său latin complet este Carmina Burana: Cantiones profanae cantoribus et choris cantandae comitantibus instrumentis atque imaginibus magicis („Cântecele lui Beuern: cântece seculare pentru cântăreți și coruri care trebuie cântate împreună cu instrumente și imagini magice”). A fost interpretat pentru prima dată de Oper Frankfurt la 8 iunie 1937. Face parte din Trionfi, un triptic muzical care include și Catulli Carmina și Trionfo di Afrodite. Prima și ultima secțiune a piesei se numesc „Fortuna Imperatrix Mundi” („Fortune, împărăteasa lumii”) și încep cu foarte cunoscutul „O Fortuna”.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: