Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

Carry on England - Tot înainte Anglia! (1976)

Urmărește filmul Carry on England - Tot înainte Anglia! (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Război, Premieră, 1976 . Filmul online Carry on England - Tot înainte Anglia! (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 132

Categoria: Comedie, Război, Premieră, 1976

Regizor: Gerald Thomas

Data Adaugari: 01/07/2021

Scenariști: David Pursall , Jack Seddon

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:25:10

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4.1

Carry On England este un film de comedie britanic din 1976, a 28-a lansare din seria a 31 de filme Carry On. A fost lansat în octombrie 1976 și a avut ca actori pe Carry On, Kenneth Connor, Jack Douglas, Joan Sims și Peter Butterworth.
Căpitanul S Melly a fost trimis la o infanterie antiaeriană mixtă. Misiunea lui? Pentru a insufla un sentiment de ordine trupelor, care sunt mai preocupate de capturarea sexului opus decât de inamic.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: