Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Chupke Chupke - Încet și Liniștit (1975)

Urmărește filmul Chupke Chupke - Încet și Liniștit (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, Indiene, Romantic, 1975 . Filmul online Chupke Chupke - Încet și Liniștit (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 188

Categoria: Comedie, Dramă, Indiene, Romantic, 1975

Regizor: Hrishikesh Mukherjee

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Shakeel Chandra, Upendranath Ganguly, Sampooran Singh Gulzar, D.N. Mukherjee, Biren Tripathy

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:25:37

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu Top Rated Indian Movies

IMDb: 8.3

Un tanar proaspat casatorit ii face sotiei o farsa cu sprijinul familiei si a prietenilor. Chupke Chupke este o capodoperă a lui Hrishikesh Mukherjee, îmi place stilul său de poveste spunând fie Bawarchi, Rang Birangi, Naram Garam, Golmaal, Khubsoorat, Buddha Mil Gaya, toate fiind filme grozave. Toate povestile sale au o poveste foarte simpla, o distributie puternica, o multime de emotii umane si patriotism fata de cultura si limbile indiene.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: