Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Cipolla Colt - Pentru un pumn de ceapă (1976)

Urmărește filmul Cipolla Colt - Pentru un pumn de ceapă (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip. Genurile acestui film sunt Comedie, Western, 1976 . Filmul online Cipolla Colt - Pentru un pumn de ceapă (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 136

Categoria: Comedie, Western, 1976

Regizor: Enzo G. Castellari

Data Adaugari: 27/06/2021

Scenariști: Luciano Vincenzoni , Sergio Donati , Miguel de Echarri

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:23:31

Claritate: HDRip

Premii: N / A

IMDb: 5.5

Franco Nero in rolul principal joaca rolul unui cultivator de ceapa care nu a gasit un teren propice acestei activitati decat pe o platforma de foraj pe un teren vizat de un industrias fara scrupule. Acesta trimite gorilele ucigind propietarul de drept al terenului, acestuia ramanandu-i doi minori pe drumuri.Cepollarul (Franco Nero), care parca se hraneste numai cu ceapa, cade la pace cu micutii (mici gangsteri, de fapt) cultivind ceapa cu succes.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: