Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

1.0

Profit every 10 minutes!

Come Clean (1931)

Urmărește filmul Come Clean (1931) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Comedie, Scurt metraj, 1931 . Filmul online Come Clean (1931) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 884

Categoria: Comedie, Scurt metraj, 1931

Regizor: James W. Horne

Data Adaugari: 01/06/2017

Scenariști: H.M. Walker

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 00:20:42

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,4

Soții Hardy vor să petreacă o seară liniștită și frumoasă, numai ei doi, sperând să nu fie deranjați de nimeni. Seara minunată este pe cale să le fie stricată când sună soneria și la ușa sunt nimeni alții decât soții Laurel. Soluția propusă de Bran soției este să nu deschidă ușa în speranța că Stan și nevasta lui se vor plictisi și vor pleca, însă planul eșuează lamentabil și se văd nevoiți să-i poftească înăuntru. Soțiile celor doi amici vor să mănânce niște înghetață, așa că Stan și Bran trebuie să se conformeze și să meargă să cumpere de la magazinul din apropiere. Bine-nțeles că haosul se dezlănțuie când Stan merge în bucătărie să aducă un vas în care să pună înghețată. În drumul de întoarcere către casă al celor doi amici cu prețiosul produs solicitat de neveste, o sinucigașă care se aruncă în apă de pe un pod și pe care cei doi o salvează de la înec, le cam strică socotelile.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: