Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Comme un boomerang (Boomerang) - Ca un bumerang (1976)

Urmărește filmul Comme un boomerang (Boomerang) - Ca un bumerang (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, 1976 . Filmul online Comme un boomerang (Boomerang) - Ca un bumerang (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 188

Categoria: Crimă, Dramă, 1976

Regizor: José Giovanni

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: José Giovanni , Alain Delon , Monica Venturini

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:09

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.1

Un adolescent aflat sub influenţa drogurilor, Eddy Barkin, ucide un poliţist. Tatăl lui, Jacques, invocă unele circumstanţe atenunate la tribunal şi aproape reuşeşte să câştige încrederea văduvei poliţistului. Dar presa face public faptul că Jacques este un fost gangster care a făcut închisoare şi situaţia ia o turnură dramatică.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: