Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Cuore di cane (Dog's Heart) - Inima câinelui (1976)

Urmărește filmul Cuore di cane (Dog's Heart) - Inima câinelui (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, Fantastic, Premieră, 1976 . Filmul online Cuore di cane (Dog's Heart) - Inima câinelui (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 100

Categoria: Comedie, Dramă, Fantastic, Premieră, 1976

Regizor: Alberto Lattuada

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Mikhail A. Bulgakov , Mario Gallo , Alberto Lattuada

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:45:07

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.7

Pe Bobi, un câine vagabond, profesorul Preobazensky și asistentul său transplantează organele vitale ale unui birocrat care a murit acum câteva ore. Creatura antropomorfă rezultată, Bobikov, cu ingeniozitatea și impetuozitatea sa, supără societatea rigidă din jur și liniștea celor doi oameni de știință, care în curând îl readuc la starea canină.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: