Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Death Sentence (Sentenza di morte) - Sentință la moarte (1968)

Urmărește filmul Death Sentence (Sentenza di morte) - Sentință la moarte (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate DVDRip. Genurile acestui film sunt Acţiune, Thriller, Western, Premieră, 1968 . Filmul online Death Sentence (Sentenza di morte) - Sentință la moarte (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 898

Categoria: Acţiune, Thriller, Western, Premieră, 1968

Regizor: Mario Lanfranchi

Data Adaugari: 11/01/2020

Scenariști: Mario Lanfranchi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:29:36

Claritate: DVDRip

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Patru bărbați l-au ucis pe fratele lui Django cu mult timp în urmă. Un crescător retras, un jucător de cărți notoriu, un preot despotic și un albino nebun cu o obsesie pentru aur. Nemuritorul Django caută răzbunare și îi vânează fără milă.

Încă un film care este uitat de lume, deși aceste filme sunt unice si nu se mai fac asemenea filme, pe internet acest film este lost...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: