Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Der må være en sengekant (Come to My Bedside) - Vino, pe Partea Mea de Pat (1975)

Urmărește filmul Der må være en sengekant (Come to My Bedside) - Vino, pe Partea Mea de Pat (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Erotic, Premieră, 1975 . Filmul online Der må være en sengekant (Come to My Bedside) - Vino, pe Partea Mea de Pat (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 360

Categoria: Comedie, Erotic, Premieră, 1975

Regizor: John Hilbard

Data Adaugari: 05/05/2021

Scenariști: John Hilbard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:33

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.0

Kirsten, recent căsătorită, este surprinsă de așteptările sexuale ale soțului ei Børge, un tânăr bărbat vânzător de lumini solare. Degeaba vrea o viață sexuală avansată de la soția sa. Așa că îl părăsește și se întoarce la părinți ei. Când le spune părinților despre asta, devine inspirația tatălui ei. El și vecinul lor Svend decid să schimbe dormitorul pentru o noapte fără știrea soțiilor lor. Între timp, soțul tulburat al lui Kirsten își ia viața de burlac cu poftă și pune paturi pe multe dintre femeile care vin să-l mângâie. Dar după mai multe încurcături, cuplurile respective se regăsesc din nou.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: