Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Dersu Uzala - Vânătorul din taiga (1975)

Urmărește filmul Dersu Uzala - Vânătorul din taiga (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Biografic, Dramă, 1975 . Filmul online Dersu Uzala - Vânătorul din taiga (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 352

Categoria: Aventuri, Biografic, Dramă, 1975

Regizor: Akira Kurosawa

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Akira Kurosawa , Yuriy Nagibin

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:21:54

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 premiu OSCAR,1 premiu CEC Award,2 premii David di Donatello,1 nominalizare Faro Island Film Festival,1 premiu Critics Award,1 premiu Silver Ribbon,2 premii Moscow International Film Festival,1 nominalizare SIYAD Award

IMDb: 8.3

Filmul se bazeaza pe memoriile din 1923 ale exploratorului rus Vladimir Arseniev cu privire la expeditiile sala in regiunea Sikhote-Alin din Siberia, de-a lungul multiplelor explorari la inceputul secolului 20.
La cateva luni dupa cunoscuta sa tentativa de sinucidere, regizorul japonez Akira Kurosawa revine in lumea filmului la carma primei coproductii ruso-japoneze. Avand co-scenarist si regizor pe Kurosawa, Dersu Uzala este povestea unui Goldi (minoritate siberiano-asiatica), ghid si vanator, care la inceputul secolului XX accepta sa fie ghidul unui explorator rus si al unei trupe de soldati prin cele mai neprimitoare tinuturi din estul indepartat. Ghidul (Maxim Munzuk) fiind "una" cu natura aproape de la nastere reuseste sa isi slaveze grupul de la pieire.Turnat in aproape 4 ani, " Dersu Urzala" castiga in 1976 Oscarul pentru cel mai bun film strain si il aduce pe Akira Kurosawa in topul industriei japoneze de film.

Pelicula este filmata aproape in intregime in aer liber, in aspra si frumoasa salbaticie siberiana. Ca si in cele mai multe din lucrarile lui Kurosawa fiecare cadru este atent compus pentru a forma o imagine dramatica. Filmul exploreaza tema unui nativ al padurii care este pe deplin integrat in mediul sau, al carui stil de viata va fi inevitabil distrus de civilizatie.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: