Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975)

Urmărește filmul Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Premieră, 1975 . Filmul online Divina creatura (The Divine Nymph) - O făptură divină (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 282

Categoria: Dramă, Premieră, 1975

Regizor: Giuseppe Patroni Griffi

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: Giuseppe Patroni Griffi, Alfio Valdarnini, Luciano Zuccoli

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:18

Claritate: HDRip 720p

Premii: 1 Nominalizare Berlin International Film Festival,2 premii si 1 nominalizare Italian National Syndicate of Film Journalists

IMDb: 6.0

Creatura Divină este un film de dramă italian din 1975, regizat de Giuseppe Patroni Griffi și în care sunt prezenți Laura Antonelli, Marcello Mastroianni, Michele Placido și Terence Stamp. A fost înscris în cel de-al 26-lea Festival Internațional de Film de la Berlin.
O femeie frumoasă (Laura Antonelli) se angajează în afaceri cu doi bărbați, jucându-i unul împotriva celuilalt. Amplasat în decadentul Roaring Twenties, triunghiul se dizolvă împotriva sinuciderii și fascismului.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: