Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Django (1966)

Urmărește filmul Django (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Western, 1966 . Filmul online Django (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 559

Categoria: Acţiune, Western, 1966

Regizor: Sergio Corbucci

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Sergio Corbucci , Bruno Corbucci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:37

Claritate: BluRay 1080p

Premii: N / A

IMDb: 7.2

Intr-un orasel aproape abandonat de langa granite cu Mexicul, isi face aparitia un barbat misterios, Django, tarand dupa el un sicriu… Atunci cand salveaza o femeie si este atacat, isi da seama ca este prins la mijloc intre banditii yankei si cei mexicani, devenind in scurt timp pionul principal al acestui conflict…

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: