Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Dog Day Afternoon - După-amiază de câine (1975)

Urmărește filmul Dog Day Afternoon - După-amiază de câine (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Biografic, Crimă, Dramă, 1975 . Filmul online Dog Day Afternoon - După-amiază de câine (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 213

Categoria: Biografic, Crimă, Dramă, 1975

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Frank Pierson , P.F. Kluge

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:04:39

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 5 nominalizari OSCAR,7 nominalizari Globul de Aur,2 premii si 4 nominalizari BAFTA,1 premiu David di Donatello,1 nominalizare DGA Award,1 premiu KCFCC Award,3 premii LAFCA Award + Alte premii

IMDb: 8.0

Intr-o zi de vara, Sonny, Sal și Stevie dau buzna înarmați intr-o banca din Brooklyn. Ei au pus la punct un plan minutios, pentru ca iubitul lui Sonny, Leon, are nevoie de o operatie de schimbare de sex, dar totul merge prost. Cu cat nervosul Sonny ramane mai mult in banca, tinand ostatici clientii si functionarii, cu atat afara creste multimea curiosilor si numarul politistilor. Alternand amenintarile ca va executa prizonierii cu gesturi prin care incearca sa le castige increderea, la un moment dat comandand pizza pentru ei, Sonny reuseste chiar sa se faca simpatic celor de afara, strigand sloganuri impotriva autoritatilor, Attica! Attica! Attica!. Pana cand se afla ca e bisexual, clipa in care e parasit de majoritate, dar incepe sa fie aclamat de membrii grupului pentru drepturile homosexualilor... Extraordinar recital actoricesc al lui Al Pacino in rolul gangsterului bisexual.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: