Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Don't Ever Leave Me (Se non avessi più te) - Nu aș putea trăi fără tine (1965)

Urmărește filmul Don't Ever Leave Me (Se non avessi più te) - Nu aș putea trăi fără tine (1965) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Muzical, 1965 . Filmul online Don't Ever Leave Me (Se non avessi più te) - Nu aș putea trăi fără tine (1965) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 204

Categoria: Muzical, 1965

Regizor: Ettore Maria Fizzarotti

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Giovanni Grimaldi, Bruno Corbucci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:55:38

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.7

Vizioneaza filmul Se non avessi più te – Nu aș putea trăi fără tine (1965) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Aug. 05, 1965. Genurile acestui film online sunt: Muzică.
Aflat pe punctul de a se căsători, un cântăreț italian descoperă o clauză în contractul său care îi interzice să se căsătorească și să își dezamăgească fanii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: