Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Dracula: Prince of Darkness - Dracula, prințul întunericului (1966)

Urmărește filmul Dracula: Prince of Darkness - Dracula, prințul întunericului (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Horror, 1966 . Filmul online Dracula: Prince of Darkness - Dracula, prințul întunericului (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 99

Categoria: Horror, 1966

Regizor: Terence Fisher

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: Jimmy Sangster, Anthony Hinds

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:30:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,7

Două cupluri care călătoresc prin estul Europei se hotărăsc să viziteze Carlstad, în ciuda avertismentelor localnicilor. Aproape abandonați la intrarea în oraș de vizitiul speriat de apropierea nopții, cei patru poposesc la castel și sunt surprinși de ospitalitatea proprietarului. Crezând că a dat norocul peste ei, călătorii nu știu că proprietarul castelului este chiar contele Dracula, care murise cu zece ani în urmă, și aștepta de mult o asemenea vizită.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: