Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca) - Gelozie în stil italian (1970)

Urmărește filmul Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca) - Gelozie în stil italian (1970) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Dramă, 1970 . Filmul online Dramma della gelosia (tutti i particolari in cronaca) - Gelozie în stil italian (1970) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 213

Categoria: Comedie, Dramă, 1970

Regizor: Ettore Scola

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Ettore Scola, Furio Scarpelli, Agenore Incrocci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:46:31

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 premiu si o nominalizare Cannes Film Festival,2 premii Globul de Aur,4 nominalizari Silver Ribbon

IMDb: 7,2

Constructorul Oreste si Nello, bucatar intr-o pizzerie, se indragostesc amandoi de aceeasi femeie - florareasa Adelaide. Cum nu gasesc o solutie mai buna, cei trei decid sa se mute impreuna, urmand ca Adelaide sa-l aleaga, in cele din urma, pe unul dintre barbati...

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: