Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

East of Eden - La Est de Eden (1955)

Urmărește filmul East of Eden - La Est de Eden (1955) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Dramă, Romantic, 1955 . Filmul online East of Eden - La Est de Eden (1955) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 224

Categoria: Dramă, Romantic, 1955

Regizor: Elia Kazan

Data Adaugari: 10/05/2021

Scenariști: John Steinbeck , Paul Osborn

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:33:54

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 1 premiu si 3 nominalizari OSCAR,2 premii Globul de Aur,3 nominalizari BAFTA,1 nominalizare Saturn Award,1 premiu Blue Ribbon,1 premiu Bodil Awards,1 premiu si 1 nominalizare Cannes,1 nominalizare DGA Award + alte premii si nominalizari

IMDb: 7,9

In Valea Salina, in pragul Primului Razboi Mondial, Cal Trask este intr-o continuua competitie cu fratele sau, Aron, pentru a castiga afectiunea tatalui lor, Adam. Cal este tot timpul frustrat si doreste sa inceapa o afacere cu fasole, sperand ca razboiul ii va asigura un profit frumusel. Totodata este in cautarea mamei lui, presupusa moarta si condamnata ca a parasit familia. Cal duce un conflict interior profund, a carui drama se consuma treptat. Se simte desconsiderat si tanjeste dupa afectiune parinteasca, crezandu-se inferior fratelui sau, ce pare a fi un model de perfectiune in toate privintele. Se anunta a urma vremuri tulburi, odata cu vestea intrarii Americii in razboi. Dupa ce tatal isi pierde o mare parte din avere pe o afacere nereusita cu salata, Cal vrea sa-i inapoieze banii pierduti cu ajutorul castigului pe care il are cu propria afacere, insa isi da seama ca nici acest efort nu il face sa cresca in ochii tatalui. El afla ca mama sa e inca in viata – si chiar mai aproape decat credea – si merge in cautarea ei. Odata gasita, femeia va avea un rol tragic in viata celor trei barbati.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: