Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Emmanuelle in Bangkok (Emanuelle nera - Orient Reportage) - Emmanuelle în Bangkok (1976)

Urmărește filmul Emmanuelle in Bangkok (Emanuelle nera - Orient Reportage) - Emmanuelle în Bangkok (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Erotic, 1976 . Filmul online Emmanuelle in Bangkok (Emanuelle nera - Orient Reportage) - Emmanuelle în Bangkok (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 137

Categoria: Dramă, Erotic, 1976

Regizor: Joe D'Amato

Data Adaugari: 04/07/2021

Scenariști: Ottavio Alessi, Maria Pia Fusco, Piero Vivarelli

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:31:37

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 4,2

Emmanuelle este trimisă la Bangkok pentru o misiune jurnalistică. În timp ce se află acolo, se dedică propriei misiuni de explorare a secretelor plăcerii senzuale. Emmanuelle află multe, dar își dezvăluie și câteva secrete.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: