Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.0

Profit every 10 minutes!

Equus (1977)

Urmărește filmul Equus (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Mister, 1977 . Filmul online Equus (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 229

Categoria: Dramă, Mister, 1977

Regizor: Sidney Lumet

Data Adaugari: 14/04/2021

Scenariști: Peter Shaffer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:17:55

Claritate: BluRay 720p

Premii: 3 nominalizari OSCAR,1 premiu Globul de Aur,1 premiu si 4 nominalizari BAFTA,1 premiu KCFCC Award,1 premiu NBR Award

IMDb: 7.2

Psihiatrul Martin Dysart cerceteaza motivele pentru care bizarul adolescent Alan Strang, fiul unic al unei credincioase familii de englezi, a comis o serie de atrocitati impotriva cailor dintr-o herghelie. Intalnirile cu tanarul constituie pentru psihiatru o adevarata provocare.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: