Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Estate violenta (Violent Summer) - Vara violentă (1959)

Urmărește filmul Estate violenta (Violent Summer) - Vara violentă (1959) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Război, Romantic, 1959 . Filmul online Estate violenta (Violent Summer) - Vara violentă (1959) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 182

Categoria: Dramă, Război, Romantic, 1959

Regizor: Valerio Zurlini

Data Adaugari: 20/04/2021

Scenariști: Valerio Zurlini, Suso Cecchi d'Amico

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:37:51

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Golden Globes Italy,2 premii si 1 nominalizare Silver Ribbon,1 premiu si 1 nominalizare Mar del Plata Film Festival

IMDb: 7.5

Vara, 1943: Tineret bogat în cartierul Riccione din Rimini se joacă, în timp ce războiul se apropie. Carlo Caremoli, un tânăr care urmează mulțimii, a găsit modalități de a evita serviciul militar. Apoi, pe plajă, îl întâlnește pe Roberta, o văduvă de război cu un copil. Mama lui Roberta îi avertizează pe Roberta pentru a evita Carlo, dar pentru ea, pare atent și fiicei sale el este bun. Romantismul se dezvoltă. În câteva săptămâni, Roberta riscă totul. Poate exista o rezoluție între pasiune, pe de o parte, și război, datorie și așteptări sociale pe de altă parte?

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: