Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975)

Urmărește filmul Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Mister, Thriller, 1975 . Filmul online Farewell, My Lovely - Adio, iubito! (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 198

Categoria: Crimă, Mister, Thriller, 1975

Regizor: Dick Richards

Data Adaugari: 31/05/2021

Scenariști: David Zelag Goodman , Raymond Chandler

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:10

Claritate: WEB-DL 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR,1 nominalizare Edgar Allan Poe,1 premiu NBR Award,1 nominalizare SIYAD Award

IMDb: 7,1

Detectivul Philip Marlowe (jucat de Robert Mitchum) este angajat de Malloy Moose (Jack O’Halloran), un tip dur care după eliberarea sa din închisoare vrea să-și găsească fosta iubită Velma. Cu toate acestea, fiecare pistă pe care o urmează Marlowe duce la mai multă înșelăciune, minciuni și probleme, iar femeia fatală Velma Valento (Charlotte Rampling), joacă un rol important în toate acestea.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: