Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Fight, Zatoichi, Fight (Zatôichi kesshô-tabi) - Luptă, Zatoichi, Luptă (1964)

Urmărește filmul Fight, Zatoichi, Fight (Zatôichi kesshô-tabi) - Luptă, Zatoichi, Luptă (1964) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Aventuri, Dramă, 1964 . Filmul online Fight, Zatoichi, Fight (Zatôichi kesshô-tabi) - Luptă, Zatoichi, Luptă (1964) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 490

Categoria: Acţiune, Aventuri, Dramă, 1964

Regizor: Kenji Misumi

Data Adaugari: 17/03/2019

Scenariști: Seiji Hoshikawa, Tetsurô Yoshida, Kan Shimozawa

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:41

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 nominalizare Saturn Award

IMDb: 7,5

Zatoichi se împrietenește cu o femeie tânără care se întoarce acasă cu copilul ei. Când niste gangsteri fac greseala și o ucid, Zatoichi se hotareste să escorteze copilul la tatăl său. El câștigă ajutorul unor tineri și împreună fac călătoria pentru a găsi tatăl copilului. Dar ei nu se gindesc la reacția tatălui la sosirea lor, nici la propriile sentimente ale tatalui pentru copil

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: