Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Flic Story - Povestea unui poliţist (1975)

Urmărește filmul Flic Story - Povestea unui poliţist (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Crimă, Dramă, Thriller, 1975 . Filmul online Flic Story - Povestea unui poliţist (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 395

Categoria: Crimă, Dramă, Thriller, 1975

Regizor: Jacques Deray

Data Adaugari: 11/04/2021

Scenariști: Jacques Deray, Roger Borniche, Alphonse Boudard

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:51:48

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.9

Franta anilor 1947. Periculosul criminal Emile Buisson evadeaza dintr-un spital de psihiatrie. Pe urmele lui se afla inspectorul Roger Borniche. Inspirat dintr-un fapt real, filmul este prima adaptare pentru ecran a memoriilor lui Roger Borniche. Pelicula impresioneaza si azi prin excelenta atmosfera specifica filmelor de serie noir.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: