Comentarii (2) Reclamație film

Doneaza Ajuta Site-ul...

4.0

Profit every 10 minutes!

For A Few Dollars More - Pentru Câțiva Dolari În Plus (1965)

Urmărește filmul For A Few Dollars More - Pentru Câțiva Dolari În Plus (1965) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Western, 1965 . Filmul online For A Few Dollars More - Pentru Câțiva Dolari În Plus (1965) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 11131

Categoria: Acţiune, Western, 1965

Regizor: Sergio Leone

Data Adaugari: 15/04/2019

Scenariști: Sergio Leone , Fulvio Morsella

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:12:44

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare Saturn Award,Top cele mai votate filme IMDB se afla pe locul 116

IMDb: 8,3

Pentru câțiva dolari în plus (în italiană Per qualche dollaro in più) este un film western spaghetti din 1965 regizat de Sergio Leone și cu Clint Eastwood , Lee Van Cleef și Gian Maria Volontè în rolurile principale . Actorul German Klaus Kinski apare și el într-un rol negativ secundar . Filmul a fost lansat în Statele Unite în 1967 și constituie a doua parte a așa numitei trilogii a "Omului fără Nume" sau Trilogia Dolarilor. Vestul salbatic, secolul XIX. Doi rivali, vanatori de recompense, sunt pe urmele aceluiasi om: Indio. Motivele urmaririi nu sunt aceleasi, cei doi nu par de incredere, dar stiu, ca nimeni altul, sa foloseasca pusca. Filmul este al doilea din trilogia dedicata de regizorul Sergio Leone unui erou-simbol al Vestului, singuratic, taciturn, care strabate lumea pentru a face dreptate. Din trilogie fac parte filmele: Pentru un pumn de dolari, Pentru cativa dolari in plus si Bunul, raul si uratul. Trilogia impune imaginea actorului Clint Eastwood, care va deveni ulterior actorul american cu una dintre cele mai solide cariere cinematografice si duce la aparitia in cronici a termenului de western spaghetti, termen peiorativ, combatut ulterior de critici si spectatori. Toate filmele western, realizate apoi in America, vor fi influentate de ceea ce a impus Sergio Leone ca stil si atmosfera.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0
kukoolcrivat - 7:02 PM, 01/11/2020 [Accesați Pagina]
Pentru Câțiva Dolari În Plus (1965) film reactualizat ... Un film deosebit de bun
avatar
0
kukoolcrivat - 4:02 PM, 12/07/2019 [Accesați Pagina]
6788 de descarcari asta înseamnă că acest film a făcut istorie și 6788 de oameni au fost interesați sa îl aibă în colecție...