Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Fort Apache - Fortul apașilor (1948)

Urmărește filmul Fort Apache - Fortul apașilor (1948) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 1080p. Genurile acestui film sunt Western, 1948 . Filmul online Fort Apache - Fortul apașilor (1948) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 609

Categoria: Western, 1948

Regizor: John Ford

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: James Warner Bellah, Frank S. Nugent

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:07:53

Claritate: BluRay 1080p

Premii: 2 premii Locarno International Film Festival,1 nominalizare WGA Award

IMDb: 7,5

Dupa incheierea Razboiului de secesiune, colonelul Owen Thursday este numit comandantul unui fort izolat din tinutul indienilor apasi. Se deplaseaza la noul sau post, impreuna cu ingenua sa fiica, Philadelphia, hotarat sa faca ordine, dar mai ales sa demonstreze sefilor ca un erou ca el nu merita sa fie surghiunit intr-o astfel de salbaticie. Egocentrismul, aroganta si, in ultima instanta, nepriceperea colonelului, declanseaza un lant de conflicte – atat in interiorul fortului, cat si intre soldati si indieni, conflicte pe care iscusitul capitan Kirby incearca, pe cat posibil, sa le aplaneze. Insa comandantul nu e usor de oprit, astfel incat se ajunge la infruntare directa cu indienii si, in final, la dezastru.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: