Comentarii (0) Reclamație film

Salutare , am detectat ca navighezi pe acest site cu telefonul...

Acum poti descarca aplicatia ClassiCMovieSHD 100 % compatibila cu telefonul tau.

Incearca acum apasa mai jos si descarca aplicatia...

Vizionare Placuta !


0.0

Black Beauty- Frumusețe neagră (1971)

Urmărește filmul Black Beauty- Frumusețe neagră (1971) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Familie, Western, 1971 . Filmul online Black Beauty- Frumusețe neagră (1971) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 218

Gen: Dramă, Familie, Western, 1971

Data Adaugari: 27/08/2021

Regizor: James Hill

Scenariu: Anna Sewell , Wolf Mankowitz , James Hill

Uploader: Admin

Durată Film: 01:45:54

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.5

Black Beauty este un armăsar care, ca mânz în Anglia c. 1856, se naște în fața unui băiat pe nume Joe căruia îi este dat de tatăl său. El este luat de un scutier brutal , care preia ferma familiei lui Joe când banca execută silită împrumutul. După ce scuderul este ucis, el este achiziționat de călătorii irlandezi . După o cursă de cai și o luptă cu pumnii pentru a determina conducerea, Black Beauty fuge, dar este capturată de un negustor de cai care îl vinde apoi unui circ spaniol .
În circ, el învață multe trucuri înainte de a fi dat lui Sir William, un arogant militar britanic; și apoi este transmisă fiicei lui Sir William Anne. Logodnicul Annei este locotenentul Gervaise Caldicott, un ofițer husar pe jumătate francez pe jumătate francez , pe care Sir William îl acuză că este un laș și nedemn de mâna fiicei sale. Când Gervaise se oferă voluntar pentru serviciul militar activ în străinătate pentru a-și dovedi vitejia, logodnica lui îi dă Black Beauty ca armă.
Black Beauty călătorește apoi la frontiera de nord - vest (scenele au fost filmate în Spania), unde Gervaise este ucisă în luptă (una posibil bazată pe prezența rusă în India și Afganistan c. 1860).
Datorită vitejiei sale în luptă, calul este transportat înapoi în Anglia, dar este apoi vândut de tovarășul de armă al lui Gervaise, acum ofițer al armatei fără bani și alcoolic. Calul este folosit pentru transportul cărbunelui de către un alt proprietar fără inimă, dar dobândește pneumonie . La cel mai bolnav al său, este salvat de o bătrână prietenoasă care conduce o fermă pentru cai pensionari și angajatul ei, la ceva timp după 1870. Angajatul se dovedește a fi băiatul pe nume Joe, pe care Black Beauty îl știa când era mânz, în timp ce femeia era Anna Sewell (autorul cărții originale Black Beauty).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: