Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Fun with Dick and Jane – Distracție cu Dick si Jane (1977)

Urmărește filmul Fun with Dick and Jane – Distracție cu Dick si Jane (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Crimă, 1977 . Filmul online Fun with Dick and Jane – Distracție cu Dick si Jane (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 130

Categoria: Comedie, Crimă, 1977

Regizor: Ted Kotcheff

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: David Giler, Jerry Belson, Mordecai Richler, Gerald Gaiser

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:35:35

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.4

Dick si Jane duc o viata fericita si indestulata pana in momentul in care firma la care lucreaza Dick da pe neasteptate faliment. Fara slujbe, economii, asigurari sau fonduri de pensii cei doi se scufunda rapid in saracie. Ei incearca sa traiasca din banii ramasi, fara a atrage atentia vecinilor, dar acest lucru se dovedeste imposibil. Ajunsi in culmea disperarii cei doi apeleaza la o solutie extrema: planuiesc un jaf elaborat la o banca, fapt ce ii implica intr-o sumedenie de situatii incurcate si amuzante.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: