Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Gaslight (1940)

Urmărește filmul Gaslight (1940) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip. Genurile acestui film sunt Suspans, Thriller, 1940 . Filmul online Gaslight (1940) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 887

Categoria: Suspans, Thriller, 1940

Regizor: Thorold Dickinson

Data Adaugari: 23/07/2017

Scenariști: Bridget Boland, A. R. Rawlinson

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:09

Claritate: HDRip

Premii: N / A

IMDb: 7,4

Acoperirea cu gaz este o formă de manipulare care încearcă să înghită semințe de îndoială într-un individ vizat sau membri ai unui grup, în speranța de a-și face punctele de întrebare cu privire la propria lor memorie, percepție și sănătate. Folosind negarea persistentă, greșeala, contradicția și minciuna, ea încearcă să destabilizeze ținta și să deleitimizeze credința țintei.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: