Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Gates to Paradise (Bramy raju) Porțile Paradisului (1968)

Urmărește filmul Gates to Paradise (Bramy raju) Porțile Paradisului (1968) Online Subtitrat Gratis la calitate TVRip, SATRip. Genurile acestui film sunt Dramă, Premieră, 1968 . Filmul online Gates to Paradise (Bramy raju) Porțile Paradisului (1968) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 368

Categoria: Dramă, Premieră, 1968

Regizor: Andrzej Wajda

Data Adaugari: 10/01/2020

Scenariști: Sam Waynberg, Jerzy Andrzejewski, Donald Howarth

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:18:00

Claritate: TVRip, SATRip

Premii: 1 nominalizare Ursul de Aur

IMDb: 6.1

În 1212, copiii din toată Europa au condus o cruciadă pentru eliberarea Ierusalimului de autoritățile turce. Nicolae și Ștefan își folosesc toată puterea pentru a învinge inamicul.

Un film din categoria "Filme Creștine" un film despre eliberarea Ierusalimului, care se lăsă și cu o poveste de dragoste.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: