Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962)

Urmărește filmul Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962) Online Subtitrat Gratis la calitate WEB-DL 1080p. Genurile acestui film sunt Animaţie, Comedie, Familie, 1962 . Filmul online Gay Purr-ee – Parisul vesel (1962) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 140

Categoria: Animaţie, Comedie, Familie, 1962

Regizor: Abe Levitow

Data Adaugari: 13/06/2021

Scenariști: Dorothy Jones , Chuck Jones , Ralph Wright , Abe Levitow

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:24:59

Claritate: WEB-DL 1080p

Premii: N / A

IMDb: 6,8

Jaone Tom, un motan cu inalta scoala a vietii si un farmec personal incontestabil, traieste multumit in peisajul rural frantuzesc alaturi de aleasa inimii sale, frumoasa pisicuta Mewsette. Insa aceasta are un vis neimplinit, care o face sa ofteze in taina. Mewsette ar vrea sa experimenteze rafinamentul si luxul vietii pariziene. Insa imediat ce fermecatoarea si inocenta pisicuta ajunge in capitala Frantei, cade in capcanele maleficului Meowrice. Afland drama prin care trece buna sa prietena, Jaone Tom pleaca spre Paris impreuna cu amicul sau Robespierre pentru ca, infruntand pericolele marelui oras, sa-si salveze iubita din… ghearele lui Meowrice.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: