Comentarii (1) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

2.0

Profit every 10 minutes!

Giovanni dalle Bande Nere (The Violent Patriot) - Patriotul violent (1956)

Urmărește filmul Giovanni dalle Bande Nere (The Violent Patriot) - Patriotul violent (1956) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip. Genurile acestui film sunt Aventuri, 1956 . Filmul online Giovanni dalle Bande Nere (The Violent Patriot) - Patriotul violent (1956) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 247

Categoria: Aventuri, 1956

Regizor: Sergio Grieco

Data Adaugari: 04/05/2021

Scenariști: Luigi Capranica , Sandro Continenza

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:32:42

Claritate: HDRip

Premii: N / A

IMDb: 5.2

La începutul sec al XVI-lea, în timp ce nobilii italieni au format o ligã pentru a rezista invadatorului Francis I, regele Franþei, s-a ivit pericşlul unui atac violent al temuţilor suliþaşi. Trupele de mercenari ale lui Charles V le-au oferit motive serioase de îngrijorare atât italienilor, cât şi duºmanilor lor actuali, francezii. În slujba ligii italiene a luptat faimosul şi neînfricatul cãpitan al mercenarilor.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *:

avatar
0 Spam
kretz_007 - 3:41 PM, 14/06/2021 [Accesați Pagina]
din nefericire este o variantă dublată în engleză şi gassman îşi pierde tot farmecul