Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Gli esecutori (Street People) - Executorii (1976)

Urmărește filmul Gli esecutori (Street People) - Executorii (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Crimă, Dramă, Premieră, 1976 . Filmul online Gli esecutori (Street People) - Executorii (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 254

Categoria: Acţiune, Crimă, Dramă, Premieră, 1976

Regizor: Maurizio Lucidi

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: Roberto Leoni , Franco Bucceri , Maurizio Lucidi

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:38:55

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.2

Un șef al mafiei este înfuriat când este suspectat că a introdus o transportare de heroină în San Francisco. Își trimite nepotul, un avocat anglo-sicilian, pentru a-l identifica pe adevăratul vinovat. Avocatul solicită, de asemenea, ajutorul celui mai bun prieten al său, un șofer (pilot de grand prix).

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: