Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Golgota (1966)

Urmărește filmul Golgota (1966) Online Subtitrat Gratis la calitate HD 1080i. Genurile acestui film sunt Dramă, 1966 . Filmul online Golgota (1966) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 126

Categoria: Dramă, 1966

Regizor: Mircea Dragan

Data Adaugari: 22/07/2021

Scenariști: Mircea DraganNicolae Tic

Uploader: bebe_bebita19

Durată Film: 01:26:08

Claritate: HD 1080i

Premii: N / A

IMDb: 6,2

Șase femei, văduve ale minerilor uciși în timpul grevei de la Lupeni din 1929, luptă pentru câștigarea pensiei de urmaș la care au dreptul. Ele sunt arestate și duse spre postul de jandarmi, cale de zeci de kilometri pe jos. Pe tot parcursul drumului spre post, femeile sunt constrânse să dea declarații prin care renunță la pensii.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: