Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

3.5

Profit every 10 minutes!

Grazie... nonna (Lover Boy) - Mulțumesc... Bunico (1975)

Urmărește filmul Grazie... nonna (Lover Boy) - Mulțumesc... Bunico (1975) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Comedie, Erotic, Premieră, 1975 . Filmul online Grazie... nonna (Lover Boy) - Mulțumesc... Bunico (1975) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 439

Categoria: Comedie, Erotic, Premieră, 1975

Regizor: Marino Girolami

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Marino Girolami, Romano Scandariato

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:27:59

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.0

Lover Boy este o comedie sexuală italiană regizată de Marino Girolami.
Tocmai a sosit o telegramă la casa Persichette din Italia. Se pare că a doua soție a răposatului bunic, Maria Juana, călătorește din Venezuela în Italia pentru a-și vizita fiul vitreg și cei doi nepoți. Cel mai tânăr dintre băieți are sarcina de a lua bunica de la aeroport. Așteptând o văduvă îmbătrânită, este uimit, uimit și trezit de frumusețea incredibilă care îl așteaptă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: