Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Grizzly - Grizzly (1976)

Urmărește filmul Grizzly - Grizzly (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Aventuri, Horror, Thriller, 1976 . Filmul online Grizzly - Grizzly (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 314

Categoria: Aventuri, Horror, Thriller, 1976

Regizor: William Girdler

Data Adaugari: 06/12/2020

Scenariști: Harvey Flaxman , David Sheldon

Uploader: Admin

Durată Film: 1:31:07

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5.3

Confruntat cu gestionarea unei mulțime neașteptat de mare, Rangerul Park Park Michael Kelly (Christopher George) își informează echipa înainte de a-i trimite pe câmp pentru a încerca să vegheze pe toți rulotii și excursioniștii. Doi dintre rangeri, Tom (Tom Arcuragi) și Gail (Vicki Johnson), încearcă să facă aranjamente pentru a patrula împreună, dar Kelly rânjitoare are alte idei, menținându-l pe Gail la stația de gardă. Fotograful Allison Corwin (Joan McCall) își exprimă îngrijorarea cu privire la modul în care tatăl ei, Walter (Kermit Echols), își conduce loja turistică. Conversația lor este întreruptă atunci când Kelly îi amintește lui Allison că trebuia să i se alăture în patrulare. În pădure, doi rulote, Margaret (Maryann Hearn) și June (Catherine Rickman), sunt surprinși de apariția lui Tom călare. Îl asigură că intenționează să fie cu mult înainte de întuneric. Dar fetele nu reușesc niciodată: sunt uciși sângeros de ceva care iese brusc din pădure ... Kelly și Allison sunt întâmpinate pe drum de Tom, care este îngrijorat de nepariția celor două tinere. Cercetează și, în rămășițele sparte ale unei vechi colibe, Kelly găsește un corp mutilat; mai târziu, Allison se împiedică literalmente de cealaltă. Dr. Samuel Hallitt (Charles Kissinger) confirmă că amândoi au fost victimele unui atac de urs.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: