Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Gun For A Coward - O armă pentru un laș (1957)

Urmărește filmul Gun For A Coward - O armă pentru un laș (1957) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Western, 1957 . Filmul online Gun For A Coward - O armă pentru un laș (1957) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 232

Categoria: Western, 1957

Regizor: Abner Biberman

Data Adaugari: 21/07/2021

Scenariști: R. Wright Campbell

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:28:17

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6,1

Dupa moartea unui fermier cei trei fii ai săi conduc ferma, dar unul dintre ei este văzută ca un laș din cauza ezitarea lui in schimbul de focuri.Tânărul cowboy a cărui dedicare față de principiile păcii și ale rațiunii si-a câștigat reputația de laș,depaseste acest dezust pentru violență după ce fratele său mai mare îl condamnă pe nedrept ca nu sa implicat într-un schimb de focuri în care fratele lor mai mic a fost ucis.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: