Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hell’s Angels - Îngerii Iadului (1930)

Urmărește filmul Hell’s Angels - Îngerii Iadului (1930) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Dramă, Război, 1930 . Filmul online Hell’s Angels - Îngerii Iadului (1930) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 177

Categoria: Dramă, Război, 1930

Regizor: Howard Hughes, James Whale

Data Adaugari: 14/05/2021

Scenariști: Marshall Neilan , Joseph Moncure March

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 02:10:58

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare OSCAR

IMDb: 7.4

Roy şi Monte Rutledge, fraţi şi studenţi la Oxford, se înrolează în Forţele Aeriene Britanice când izbucneşte Primul Război Mondial. Mare Don Juan, Monte are o listă lungă de cuceriri, inclusiv pe iubita fratelui său, mai potolit din fire. Condiţiile dure de pe front scot la iveală adevăratul caracter al fiecăruia, mai ales când cei doi tineri acceptă o misiune care le pune viaţa în pericol.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: