Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

5.0

Profit every 10 minutes!

Hit Squad (Squadra antifurto) - Brigada antifurt (1976)

Urmărește filmul Hit Squad (Squadra antifurto) - Brigada antifurt (1976) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Comedie, 1976 . Filmul online Hit Squad (Squadra antifurto) - Brigada antifurt (1976) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 204

Categoria: Acţiune, Comedie, 1976

Regizor: Bruno Corbucci

Data Adaugari: 18/05/2021

Scenariști: Mario Amendola, Bruno Corbucci

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:44:36

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 6.5

Vizioneaza filmul Squadra antifurto – Brigada antifurt (1976) Online Subtitrat In Romana la calitate HD. Acest film a avut premiera pe data de Oct. 29, 1976. Genurile acestui film online sunt: Acțiune, Comedie.
Neconvenționalul polițist sub acoperire Nico Giraldi investighează furtul unor documente confidențiale de la un fost agent CIA corupt.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: