Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hong Xi Guan (Executioners from Shaolin)- Călăi Shaolin (1977)

Urmărește filmul Hong Xi Guan (Executioners from Shaolin)- Călăi Shaolin (1977) Online Subtitrat Gratis la calitate HDRip 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Biografic, Dramă, 1977 . Filmul online Hong Xi Guan (Executioners from Shaolin)- Călăi Shaolin (1977) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 123

Categoria: Acţiune, Biografic, Dramă, 1977

Regizor: Regia: Chia-Liang Liu

Data Adaugari: 13/07/2021

Scenariști: Kuang Ni

Uploader: bobbybalica12345

Durată Film: 01:26:19

Claritate: HDRip 720p

Premii: N / A

IMDb: 7.0

Un cuplu se unesc - ea stăpânește stilul de "macara" kung fu, el stapaneste stilul tigru. Au un fiu, dar tatăl băiatului este ucis de maleficul eunuc Bai Mei. Deghizat în fată, mama lui îl antrenează în stilul "macara", în timp ce învață în secret stilul tigrului din manualul de instruire al tatălui său.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: