Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hornets' Nest - Cuibul de viespi (1970)

Urmărește filmul Hornets' Nest - Cuibul de viespi (1970) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt Acţiune, Dramă, Război, 1970 . Filmul online Hornets' Nest - Cuibul de viespi (1970) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 177

Categoria: Acţiune, Dramă, Război, 1970

Regizor: Phil Karlson, Franco Cirino

Data Adaugari: 09/07/2021

Scenariști: S.S. Schweitzer , Stanley Colbert

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:49:50

Claritate: BluRay 720p

Premii: N / A

IMDb: 5,8

O unitate de comando este lansată în spatele liniilor germane din Italia, iar misiunea sa este de a arunca în aer un baraj strategic. Unitatea este prinsă în ambuscadă și numai liderul supraviețuiește.
În 1944, în timpul unei misiuni de sabotaj, singurul paraşutist supraviețuitor din Armata a 5-a a SUA, este salvat de un grup de orfani italieni, care mai târziu îl vor ajuta să-şi îndeplinească misiunea de a arunca în aer un baraj de maximă importanţă pentru nemţi, chiar înainte de sosirea trupelor americane în zonă.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: