Comentarii (0) Reclamație film
INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Doneaza Ajuta Site-ul...

0.0

Profit every 10 minutes!

Hours – Numărătoare inversă (2013)

Urmărește filmul Hours – Numărătoare inversă (2013) Online Subtitrat Gratis la calitate BluRay 720p. Genurile acestui film sunt 2013, Dramă, Thriller . Filmul online Hours – Numărătoare inversă (2013) iti este oferit gratuit la o calitate buna si fara intrerupere.

Vizualizari: 241

Categoria: 2013, Dramă, Thriller

Regizor: Eric Heisserer

Data Adaugari: 18/07/2021

Scenariști: Eric Heisserer

Uploader: kukoolcrivat

Durată Film: 01:36:59

Claritate: BluRay 720p

Premii: 1 Nominalizare SXSW Film Festival

IMDb: 6,4

În New Orleans, chiar înainte ca uraganul Katrina să lovească, o femeie însărcinată naște prematur. Femeia moare, iar copilul este în stare critică și este pus într-un incubator. Când uraganul lovește, pana de curent nu ocolește spitalul, iar pacienții și personalul sunt forțați să plece. Tatăl copilului rămâne, știind că bebelușul nu ar supraviețui unei mutări. Problema este că generatorul care alimentează incubatorul trebuie repornit o dată la câteva minute, iar bărbatul trebuie să reziste până când cineva se va întoarce să-i ajute.

Lasă un comentariu

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Protectie Spam *: